- Работа классного руководителя с детьми-льготниками

Презентация "Работа классного руководителя с детьми-льготниками" по педагогике – проект, доклад

Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
Слайд 5
Слайд 6
Слайд 7
Слайд 8
Слайд 9
Слайд 10
Слайд 11
Слайд 12
Слайд 13
Слайд 14
Слайд 15
Слайд 16
Слайд 17

Презентацию на тему "Работа классного руководителя с детьми-льготниками" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Педагогика. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 17 слайд(ов).

Слайды презентации

Робота класного керівника з дітьми пільгового контингенту
Слайд 1

Робота класного керівника з дітьми пільгового контингенту

Діти пільгових категорій, які заносяться до соціального паспорту гімназії. Діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Діти з багатодітних сімей. Діти-інваліди. Діти з малозабезпечених сімей. Діти, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЄС. Діти-напівсироти. Діти одиноких матерів (згідно
Слайд 2

Діти пільгових категорій, які заносяться до соціального паспорту гімназії

Діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Діти з багатодітних сімей. Діти-інваліди. Діти з малозабезпечених сімей. Діти, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЄС. Діти-напівсироти. Діти одиноких матерів (згідно ст. 135). Діти одиноких матерів (розлучені). Діти, батьків економічних мігрантів. Діти з сімей зі складними сімейними обставинами (СЖО). Діти девіантної поведінки. Діти військовослужбовців та працівників внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. Діти, батьки яких були шахтарями і загинули. Діти, батьки яких були журналістами і загинули. Діти, у яких обоє батьків інваліди. Діти, у яких один з батьків інвалід. Діти, які перебувають на диспансерному обліку. Діти учасників бойових дій, діти, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або під час масових акцій громадянського протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи.

Документи, які надаються для формування особових справ дітей пільгових категорій
Слайд 3

Документи, які надаються для формування особових справ дітей пільгових категорій

Діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування. Копія рішення про встановлення статусу дитини. Копія рішення про призначення опікуна. Копія рішення про створення прийомної сім’ї та передачу на виховання дитини або рішення про створення дитячого будинку сімейного типу та передачу на вихованн
Слайд 4

Діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування

Копія рішення про встановлення статусу дитини. Копія рішення про призначення опікуна. Копія рішення про створення прийомної сім’ї та передачу на виховання дитини або рішення про створення дитячого будинку сімейного типу та передачу на виховання дитини (якщо дитини проживає в прийомній сім’ї або дитячому будинку сімейного типу). Копія рішення про позбавлення батьківських прав. Копія свідоцтва про смерть батьків. Копія паспорта опікуна. Копія ідентифікаційного коду дитини. Копія ідентифікаційного коду опікуна. Копія свідоцтва про народження дитини. Копія довідки про судимість. Довідка одинокої матері. Копія рішення про визнання недієздатним. Довідка про склад сім’ї. Копія Єдиного квитка.

Діти з багатодітних сімей. Копія свідоцтва про народження всіх дітей. Копія ідентифікаційних номерів всіх дітей. Копія ідентифікаційного номера батька. Копія паспорта батька. Копія посвідчення багатодітної сім’ї (батьки). Копія посвідчення багатодітної сім’ї (дітей). Копія паспорта матері. Копія іде
Слайд 5

Діти з багатодітних сімей

Копія свідоцтва про народження всіх дітей. Копія ідентифікаційних номерів всіх дітей. Копія ідентифікаційного номера батька. Копія паспорта батька. Копія посвідчення багатодітної сім’ї (батьки). Копія посвідчення багатодітної сім’ї (дітей). Копія паспорта матері. Копія ідентифікаційного номера матері.

Діти-інваліди. Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Копія посвідчення по інвалідності. Лист здоров’я. Характеристика на дитину. Індивідуальна робота з учнем.
Слайд 6

Діти-інваліди

Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Копія посвідчення по інвалідності. Лист здоров’я. Характеристика на дитину. Індивідуальна робота з учнем.

Діти-напівсироти. Діти одиноких матерів. Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Свідоцтва про смерть батька\матері. Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Довідка одинокої матері.
Слайд 7

Діти-напівсироти

Діти одиноких матерів

Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Свідоцтва про смерть батька\матері.

Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Довідка одинокої матері.

Діти, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Діти учасників бойових дій та вимушених переселенців. Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Копія посвідчення дитини, яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи. Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідент
Слайд 8

Діти, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС

Діти учасників бойових дій та вимушених переселенців

Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Копія посвідчення дитини, яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи.

Копія свідоцтва про народження дитини. Копія ідентифікаційного номера дитини. Копія довідки або посвідчення учасника бойових дій. Копія довідки про взяття на облік, як внутрішньо переміщених осіб.

Батьки, які є учасниками бойових дій та приймали безпосередню участь у розв’язанні бойових та збройних конфліктах для отримання пільг повинні обов’язково зареєструватись в Управлінні праці та соціального захисту населення м. Ізюм, за адресою: вул. Соборна 20. Важливо знати!!!
Слайд 9

Батьки, які є учасниками бойових дій та приймали безпосередню участь у розв’язанні бойових та збройних конфліктах для отримання пільг повинні обов’язково зареєструватись в Управлінні праці та соціального захисту населення м. Ізюм, за адресою: вул. Соборна 20.

Важливо знати!!!

Пільги, які надаються дітям
Слайд 10

Пільги, які надаються дітям

1. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених сімей, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, діти, які перебувають на диспансерному обліку, обдаровані та талановиті діти, відмінники навчання, діти, зареєстровані
Слайд 11

1. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених сімей, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, діти, які перебувають на диспансерному обліку, обдаровані та талановиті діти, відмінники навчання, діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, діти, учасники бойових дій мають право безкоштовного оздоровлення за наявності документа , який підтверджує статус дитини.

2. діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, діти, учасники бойових дій на новорічні свята отримують безкоштовні новорічні подарунки. 3. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування
Слайд 12

2. діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, діти, учасники бойових дій на новорічні свята отримують безкоштовні новорічні подарунки. 3. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування 1 раз на два роки отримують матеріальну допомогу на придбання шкільної та спортивної форми, а також допомоги по закінченню навчання в гімназії (9, 11 класів).

4. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей мають право безкоштовного проїзду в громадському транспорті (при наявності підтверджуючого документу: посвідчення/довідка багатодітної сім’ї, Єдиний квиток).
Слайд 13

4. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей мають право безкоштовного проїзду в громадському транспорті (при наявності підтверджуючого документу: посвідчення/довідка багатодітної сім’ї, Єдиний квиток).

Надання безкоштовного харчування в гімназії
Слайд 14

Надання безкоштовного харчування в гімназії

Безкоштовне харчування в гімназії здійснюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 р. № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються
Слайд 15

Безкоштовне харчування в гімназії здійснюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 р. № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість», наказу відділу освіти Ізюмської міської ради від 27.07.2015 р. №157 «Про організацію харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах міста Ізюма в 2015/2016 н. р.» , від 27.07.2015 р. № 160 «Про організацію безкоштовного харчування для дітей пільгових категорій 2015/2016 н. р.». та наказів по гімназії.

безкоштовно харчуватись мають право наступні пільгові категорії: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування мають право безкоштовно харчуватись в їдальні гімназії при наявності заяви опікунів, прийомних батьків або вихователів. Діти, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС - за наявності
Слайд 16

безкоштовно харчуватись мають право наступні пільгові категорії:

діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування мають право безкоштовно харчуватись в їдальні гімназії при наявності заяви опікунів, прийомних батьків або вихователів. Діти, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС - за наявності І або ІІ категорії та заяви батьків. Діти з малозабезпечених сімей – за наявності довідки малозабезпеченої сім’ї та заяви батьків.

Дякую за увагу!
Слайд 17

Дякую за увагу!

Список похожих презентаций

Работа классного руководителя

Работа классного руководителя

Цель: Рассмотреть функции, формы, документацию, права и обязанности необходимые для успешной работы классного руководителя. Функции и содержание работы ...
Роль классного руководителя в выпускном классе

Роль классного руководителя в выпускном классе

Воспитывает всё: люди, вещи, явления, но прежде всего и дольше всего – люди. Из них на первом месте – родители и педагоги. А.С. Макаренко. Задачи ...
Нормативно-правовая база работы классного руководителя

Нормативно-правовая база работы классного руководителя

Классное руководство – профессиональная деятельность педагога, направленная на воспитание ребенка в классном ученическом коллективе. Основополагающими ...
Обязанности классного руководителя

Обязанности классного руководителя

Организационная работа Организация учебной работы классного коллектива Организация внеучебной жизни классного коллектива Работа с родителями Состояние ...
Направления воспитательной работы классного руководителя

Направления воспитательной работы классного руководителя

Права и обязанности классного руководителя в соответствии с Законом РФ «Об образовании» определяются Уставом ОУ. Приоритетный национальный проект ...
Проблемы классного руководителя

Проблемы классного руководителя

Цель. Исследование и решение современных проблем, касающихся работы классного руководителя. Аналитическая справка по анкетам председателей ШМО классных ...
Психолого-педагогическая диагностика классного руководителя

Психолого-педагогическая диагностика классного руководителя

гармоническое развитие ребенка; забота о здоровье детей; помощь в учении; трудовое воспитание и помощь в выборе профессии; помощь в социализации личности ...
Основные направления деятельности классного руководителя

Основные направления деятельности классного руководителя

Задачи деятельности классного руководителя. Профессиональная и гражданская готовность взять ответственность за судьбу ребенка на себя Создание в классе ...
Мотивация классного руководителя

Мотивация классного руководителя

Составляющие мотивации. Что и почему побуждает классного руководителя к совершению той или иной деятельности? Как побудить его к деятельности, как ...
Планирование классного руководителя

Планирование классного руководителя

План работы классного руководителя. 1. Анализ воспитательной работы за прошедший год 2. Цели и задачи воспитательной деятельности 3. Основные направления ...
Педагогическая диагностика в работе классного руководителя

Педагогическая диагностика в работе классного руководителя

Виды диагностики по объемному показателю: полная и частичная. “Диагностика – не панацея, а средство, которое может помочь сделать проблему беспроблемной”. ...
Основы деятельности классного руководителя

Основы деятельности классного руководителя

Содержание лекции: История становления института классного руководства в России. Функции и содержание работы классного руководителя Педагогическое ...
Роль классного руководителя

Роль классного руководителя

ПРАВИЛА ПЕДСОВЕТА. БУДЬ АКТИВНЫМ ПРЕДЛАГАЙ ИДЕИ УМЕЙ СЛУШАТЬ НЕ ПЕРЕБИВАЙ ГОВОРИ КРАТКО И ПО ТЕМЕ УВАЖАЙ СОБЕСЕДНИКА НЕ ЗАСЫПАЙ! Семья Окружающий ...
Роль классного руководителя в школе

Роль классного руководителя в школе

Роль классного руководителя в системе воспитания школьников в условиях реализации ФГОС второго поколения. В условиях модернизации российского образования, ...
Работа с текстом в начальной школе

Работа с текстом в начальной школе

«Люди перестают мыслить, когда перестают читать» (Д. Дидро). «Национальная программа поддержки и развития чтения в России» (Сроки реализации Программы ...
Работа с родителями по вопросам физического воспитания

Работа с родителями по вопросам физического воспитания

В работе с родителями решаются следующие задачи:. 1.Повышение педагогической культуры родителей. 2. Приобщение родителей к участию в жизни детского ...
Работа с родителями в ДОУ

Работа с родителями в ДОУ

Наше дошкольное образовательное учреждение в течение многих лет проводит планомерную целенаправленную работу с родителями под единую цель: “Создание ...
Работа с программой WS Movie Maker

Работа с программой WS Movie Maker

Цели:. Ознакомить педагогов с основами работы в программе MS Movie Maker, с целью совершенствования педагогического процесса в условиях расширяющейся ...
Технология подготовки и проведения классного часа

Технология подготовки и проведения классного часа

«Классный час есть форма прямого общения воспитателя со своими воспитанниками». В. П. Сазонов. «Классный час можно назвать специально организованной ...
Ведение классного журнала

Ведение классного журнала

Классный журнал, а также журналы индивидуальных и групповых занятий, журналы для факультативных занятий, пропущенных уроков, журналы группы продленного ...

Конспекты

Работа классного руководителя начальных классов с родителями

Работа классного руководителя начальных классов с родителями

. Муниципальное общеобразовательное учреждение. «Средняя общеобразовательная школа с углубленным изучением отдельных предметов№8» ...
Работа классного руководителя

Работа классного руководителя

Работа классного руководителя. . с «проблемными» детьми в классе. Автор- составитель. : учитель начальных классов. Донскова Оксана Васильевна. ...
Повышение педагогической культуры родителей в процессе взаимодействия классного руководителя и семьи

Повышение педагогической культуры родителей в процессе взаимодействия классного руководителя и семьи

Иванцова Елена Анатольевна. учитель начальных классов. ГКОУ. «Карпинская специальная (коррекционная) общеобразовательная. . школа – интернат ...
Дневник классного руководителя начальной школы

Дневник классного руководителя начальной школы

Дневник классного руководителя. ________________________________. (фамилия). ___________________________________. (имя). __________________________________________. ...
Дневник классного руководителя 2 класса

Дневник классного руководителя 2 класса

МУНИЦИПАЛЬНОЕ БЮДЖЕТНОЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ. «ШУРУПОВСКАЯ ОСНОВНАЯ ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНАЯ ШКОЛА». ФРОЛОВСКОГО МУНИЦИПАЛЬНОГО РАЙОНА. ВОЛГОГРАДСКОЙ ...
Циклограмма деятельности классного руководителя

Циклограмма деятельности классного руководителя

Циклограмма деятельности классного руководителя. Ежедневно:. Работа с опаздывающими и выяснение причин отсутствия учащихся. . Организация ...
В копилку молодого учителя. Примерный план и анализ работы классного руководителя во втором классе

В копилку молодого учителя. Примерный план и анализ работы классного руководителя во втором классе

Российская Федерация. Администрация муниципального образования. города Усолье-Сибирское Иркутской области. Муниципальное общеобразовательное ...
Формы взаимодействия классного руководителя с родителями учащихся

Формы взаимодействия классного руководителя с родителями учащихся

Муниципальное общеобразовательное учреждение. "Средняя общеобразовательная школа №3 г. Козьмодемьянска". Конспект урока педагогики на тему ...
Самоанализ деятельности классного руководителя

Самоанализ деятельности классного руководителя

. МУНИЦИПАЛЬНОЕ БЮДЖЕТНОЕ ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ. СРЕДНЯЯ ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНАЯ ШКОЛА № 107. . . "ЭКОЛОГИЯ И ДИАЛЕКТИКА". г. Ростова-на-Дону. ...
Работа над связной речью. Последовательный рассказ

Работа над связной речью. Последовательный рассказ

ГОСУДАРСТВЕННОЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ СРЕНЯЯ ШКОЛА № 6 ГОРОДА КОКШЕТАУ. Методическое объединение учителей начальных классов. Коррекция недостатков ...

Советы как сделать хороший доклад презентации или проекта

  1. Постарайтесь вовлечь аудиторию в рассказ, настройте взаимодействие с аудиторией с помощью наводящих вопросов, игровой части, не бойтесь пошутить и искренне улыбнуться (где это уместно).
  2. Старайтесь объяснять слайд своими словами, добавлять дополнительные интересные факты, не нужно просто читать информацию со слайдов, ее аудитория может прочитать и сама.
  3. Не нужно перегружать слайды Вашего проекта текстовыми блоками, больше иллюстраций и минимум текста позволят лучше донести информацию и привлечь внимание. На слайде должна быть только ключевая информация, остальное лучше рассказать слушателям устно.
  4. Текст должен быть хорошо читаемым, иначе аудитория не сможет увидеть подаваемую информацию, будет сильно отвлекаться от рассказа, пытаясь хоть что-то разобрать, или вовсе утратит весь интерес. Для этого нужно правильно подобрать шрифт, учитывая, где и как будет происходить трансляция презентации, а также правильно подобрать сочетание фона и текста.
  5. Важно провести репетицию Вашего доклада, продумать, как Вы поздороваетесь с аудиторией, что скажете первым, как закончите презентацию. Все приходит с опытом.
  6. Правильно подберите наряд, т.к. одежда докладчика также играет большую роль в восприятии его выступления.
  7. Старайтесь говорить уверенно, плавно и связно.
  8. Старайтесь получить удовольствие от выступления, тогда Вы сможете быть более непринужденным и будете меньше волноваться.

Информация о презентации

Ваша оценка: Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:29 апреля 2019
Категория:Педагогика
Содержит:17 слайд(ов)
Поделись с друзьями:
Скачать презентацию
Смотреть советы по подготовке презентации