Тест «The History of the Olympic Games» по английскому языку для 8 класса

Заказать ✍️ написание учебной работы
Поможем с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой

Об авторе

  1. Ф.И.О. автора: Чуднова Татьяна Дмитриевна

  2. Должность: Учитель английского языка

  3. Место работы: МБОУ СОШ № 1 г. Покров

О работе

  1. Вид работы: тестовая форма

  2. Тема теста: «The History of the Olympic Games»

  3. Раздел теста: Unit 4 “Are you a good sport?”

  4. Урок теста: Lesson 4 «The History of the Olympic Games»

  5. Класс: 8

  6. Учебник: Enjoy English

  7. Авторы учебника: Кузовлев В.П., Лапа Н.М., Перегудова Э.Ш., Костина И.П., Кузнецова Е.В., Кобец Ю.Н., Дуванова О.В.























Test 8th Form

  1. Since what time the Olympic Games (OG) were held?

  1. 776 b) 773 c)

  1. Where were the OG held?

  1. Valley of Olympia b) Greece c) Valley of Olympia in Greece

  1. Sportsmen didn’t compete in ……. :

  1. Wrestling b) pentathlon c) triathlon

  1. By what time BC the Games were held?

  1. 776 b) 650 c) 394

  1. OG took place every … years:

  1. 4 b) 14 c)40

  1. Pentathlon consisted of :

  1. Running, Jumping, throwing the discus and javelin

  2. Wrestling, running, jumping and throwing javelin

  3. Jumping, throwing the javelin, running, wrestling and throwing discus

  1. What other events were included in time?

  1. A chariot race b) taekwondo c) wrestling

  1. Women ………. to attend the Games:

  1. Were not allowed b) were allowed c) not were allowed

  1. Who is the founder of the Games?

  1. Baron Pierre de Coubertin the first

  2. Heracles c) largest delegation

  1. How many athletes did participate in 9 different sports in 1896?

  1. 5000 b) 300 c) 2000

  1. How many countries did take part in OG in 1980?

  1. 80 b)21 c)202

  1. When were taekwondo and triathlon included into the program of the OG?

  1. 2004 b) 1980 c) 2000



  1. Who has abolished the OG in AD?

  1. Baron Pierre de Coubertin b) Emperor Theodosius c) Hercules

  1. What was the award for winners of early Games?

  1. A wreath from an olive tree b) an olive tree c) a gold Cup

  1. Where did XXVII OG take place?

  1. In Sydney b) in Greece c) in Moscow

  1. What sports were included in Sydney?

  1. Taekwondo and pentathlon b) triathlon and pentathlon c) triathlon and taekwondo

  1. Future winter OG will be held in Sochi?

  1. 2010 b) 2014 c) 2016

  1. Why did Emperor Theodosius abolish the OG in AD?

  1. Course of bad relations between the Greeks and the Romans

  2. Course of good relations between the Greeks and the Romans

  3. Course of Roman rules

  1. How many countries did participate in 1896?

  1. 300 b) 13 c) 21

  1. Who of these famous people was the Roman ruler?

  1. Baron Pierre b) Hercules c) Emperor Theodosius

















Keys

1 – a 2 – c 3 – c 4 – b 5 – a

6 – c 7 – a 8 – a 9 – b 10 – b

11 – a 12 – c 13 – b 14 – a 15 – b

16 – c 17 – b 18 – a 19 – b 20 – c





















Здесь представлены материалы теста на тему «The History of the Olympic Games», которые могут быть просмотрены в онлайн режиме или же их можно бесплатно скачать. Предмет теста: Английский язык (8 класс). Также здесь Вы найдете подборку тестов на схожие темы, что поможет в еще лучшей подготовке к тестированию.

Список похожих тестов

Sport and the Olympic Games

Sport and the Olympic Games

Test to the topic. Sport and the Olympic Games. Sport … a great role in our life. . . . a) lose, b) plays, c) is. Football is a… game. ...
Complete the sentences with the words: Maths, History, Drama, P.E

Complete the sentences with the words: Maths, History, Drama, P.E

Complete the sentences with the words: Maths, History, Drama, P.E., Literature, Science. 1.We often learn poems by heart in.... 2.We act out plays, ...
Underline the correct item

Underline the correct item

5. класс. ,. олимпиада. , 2014. г. . Task 1. Underline the correct item . It’s. an/a. eraser. . John. am/is. not new to the school. . ...
The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

. The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. 1.London is the world’s ......biggest city. a) fifth b)seventh c)tenth d)twelfth. ...
The Specials

The Specials

TEST. . . Modal Verbs. –. «. The Specials. ». Эквиваленты. . модальных. . глаголов. . I. Must. ==. 1) have to / has to / = had to = will ...
The Present Continuous Tense

The Present Continuous Tense

Grammar Test. . The Present Continuous Tense. Variant I. Translate into English:. Сейчас 6 часов вечера, моя бабушка и мой дедушка смотрят ...
The Past Continuous Tense

The Past Continuous Tense

Grammar Test. . The Past Continuous Tense. I variant. Pick out the sentences with the Past Continuous Tense:. New factories were built ...
Read and translate the text. Answer he questions

Read and translate the text. Answer he questions

Test-paper for the 10th form. Вариант 1. I. Read and translate the text. Answer he questions. There are very dangerous reefs near the northern ...
Choose the right answers

Choose the right answers

I. Test:. . Choose the right answers. . . . Form :. Name:. 1. We … and … in the lake yesterday. a) swim, fish. b) swims, fishes. . ...
Choose the right tense

Choose the right tense

Тест. . на. . тему. «Choose the right tense». . 1. … she (belong) to this family? a) Does … belong; b) Is … belonging. 2. I am thirsty. I ...
Choose the right answer

Choose the right answer

Тест. . на. . тему. «Choose the right answer». Tag questions. Variant1. We have not got much money, …. . A…., do we? B….., don’t we? C….., ...
Choose the right answer

Choose the right answer

The 11. th. form. Progress test. Choose the right answer. 1.The total area of Kazakhstan is … square kilometres. a) 7 million. b) 3 million. ...
Choose the odd word

Choose the odd word

Тест для 10 класса на тему «. Choose. . the. . odd. . word. ». I. . . 1. illegal. forbidden. prohibited. lawful. 2. continue. ...
Use the subjunctive mood

Use the subjunctive mood

Use the subjunctive mood. . If I (to take) enough time, I (to work) on the computer. 2. If I (not to have) many friends, I (to be) very lonely. ...
Fill in gaps with the following words

Fill in gaps with the following words

Погорелова Ирина Васильевна. Учитель английского языка. МОУ Подгоренская СОШ №1. Fill in gaps with the following words. Can the geographical ...
Choose the odd word

Choose the odd word

Тест. . на. . тему. «Choose the odd word». I. . 1.happy. cheerful. delighted. disappointed. 2.prohibit. let. Permit. allow. 3. ...
Fill in the appropriate article. Choose the right variant

Fill in the appropriate article. Choose the right variant

TEST 6th. form. VARIANT 1. Fill in the appropriate article. Choose the right variant. ... Volga is ... longest river in ... . European part of ...
READING FOR THE FOURTH FORM

READING FOR THE FOURTH FORM

TEST IN READING FOR THE FOURTH FORM. Прочитайте текст, состоящий из 6 частей ( A-F). Перед вами 5 вопросов (1-5) к разным частям текста. Установите ...
HOW DIFFERENT THE WORLD IS

HOW DIFFERENT THE WORLD IS

TEST. “HOW DIFFERENT THE WORLD IS!”. I. LISTENING COMPREHENSION. You will hear the information about national parks. For questions 1-6, write ...
Test in English on Grammar (Modal verbs), the 8th form, K.Kaufman

Test in English on Grammar (Modal verbs), the 8th form, K.Kaufman

______________________________________________________________________________________. Test in English on Grammar (Modal verbs), the 8th. form, ...

Информация о тесте

Ваша оценка: Оцените тест по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:12 октября 2016
Категория:Английский язык
Классы:
Поделись с друзьями:
Скачать тест