Презентация "Мілтон херші" по биологии – проект, доклад

Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
Слайд 5
Слайд 6
Слайд 7

Презентацию на тему "Мілтон херші" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Биология. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 7 слайд(ов).

Слайды презентации

Мілтон Херши
Слайд 1

Мілтон Херши

Це справжня історія успіху в американському стилі. Але це історія не стільки про всесвітньо відомій марці шоколаду, скільки про людину, яка, не маючи нічого, зміг стати мільйонером, про людину, яка після себе залишив не тільки процвітаючу компанію, а відому школу, стадіон, і, що найдивовижніше, ціле
Слайд 2

Це справжня історія успіху в американському стилі. Але це історія не стільки про всесвітньо відомій марці шоколаду, скільки про людину, яка, не маючи нічого, зміг стати мільйонером, про людину, яка після себе залишив не тільки процвітаючу компанію, а відому школу, стадіон, і, що найдивовижніше, ціле місто. Продукція компанії, що носить ім'я Мілтона Херші - це старовинна традиція переваги і якості - мрія, втілена в реальність засновником однієї з найбільших корпорацій харчових продуктів у світі.

На початку 1900-их Мілтон Херші створив "одну з найбільш великих американських фортун", завдяки своїй завзятості і хоробрості не здаватися і йти вперед. Незважаючи на свою скромну зовнішність і сором'язливість Херші був вкрай цілеспрямованим бізнесменом, економічним генієм свого часу.
Слайд 3

На початку 1900-их Мілтон Херші створив "одну з найбільш великих американських фортун", завдяки своїй завзятості і хоробрості не здаватися і йти вперед. Незважаючи на свою скромну зовнішність і сором'язливість Херші був вкрай цілеспрямованим бізнесменом, економічним генієм свого часу.

Перш ніж заснувати велику шоколадну імперію «Hershley Chocolate», її засновнику Мілтону Херші довелося попрацювати простим складачем текстів в друкарні і в інших посадах. Однак, через деякий час Мілтон влаштовується на шоколадну фабрику, де йому довелося дізнатися всі тонкощі виробництва цукерок і ш
Слайд 4

Перш ніж заснувати велику шоколадну імперію «Hershley Chocolate», її засновнику Мілтону Херші довелося попрацювати простим складачем текстів в друкарні і в інших посадах. Однак, через деякий час Мілтон влаштовується на шоколадну фабрику, де йому довелося дізнатися всі тонкощі виробництва цукерок і шоколаду. Після цього Мілтон Херши загорівся бажанням створити свою власну шоколадну компанію, але його перший досвід зазнав невдачі.

Мілтона Херші осягнута невдача не налякала, і він відправився в Сша, щоб там осягнути всі тонкощі виготовлення карамелі. Після чого спробував зайнятися кондитерським бізнесом в Нью-Йорку, але знову його чекав провал. Бізнес зовсім не приносив прибутку. Дві невдалі спроби не зломили прагнення Мілтона
Слайд 5

Мілтона Херші осягнута невдача не налякала, і він відправився в Сша, щоб там осягнути всі тонкощі виготовлення карамелі. Після чого спробував зайнятися кондитерським бізнесом в Нью-Йорку, але знову його чекав провал. Бізнес зовсім не приносив прибутку. Дві невдалі спроби не зломили прагнення Мілтона Херші створити свою кондитерську компанію. Він повернувся до своїх батьків і продовжив проводити експерименти над різними інгредієнтами, намагаючись створити свій неповторний рецепт цукерок. І все-таки він його створив. Так виник молочний шоколад, який швидко завоював популярність на кондитерському ринку.

Советы как сделать хороший доклад презентации или проекта

  1. Постарайтесь вовлечь аудиторию в рассказ, настройте взаимодействие с аудиторией с помощью наводящих вопросов, игровой части, не бойтесь пошутить и искренне улыбнуться (где это уместно).
  2. Старайтесь объяснять слайд своими словами, добавлять дополнительные интересные факты, не нужно просто читать информацию со слайдов, ее аудитория может прочитать и сама.
  3. Не нужно перегружать слайды Вашего проекта текстовыми блоками, больше иллюстраций и минимум текста позволят лучше донести информацию и привлечь внимание. На слайде должна быть только ключевая информация, остальное лучше рассказать слушателям устно.
  4. Текст должен быть хорошо читаемым, иначе аудитория не сможет увидеть подаваемую информацию, будет сильно отвлекаться от рассказа, пытаясь хоть что-то разобрать, или вовсе утратит весь интерес. Для этого нужно правильно подобрать шрифт, учитывая, где и как будет происходить трансляция презентации, а также правильно подобрать сочетание фона и текста.
  5. Важно провести репетицию Вашего доклада, продумать, как Вы поздороваетесь с аудиторией, что скажете первым, как закончите презентацию. Все приходит с опытом.
  6. Правильно подберите наряд, т.к. одежда докладчика также играет большую роль в восприятии его выступления.
  7. Старайтесь говорить уверенно, плавно и связно.
  8. Старайтесь получить удовольствие от выступления, тогда Вы сможете быть более непринужденным и будете меньше волноваться.

Информация о презентации

Ваша оценка: Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:3 мая 2019
Категория:Биология
Содержит:7 слайд(ов)
Поделись с друзьями:
Скачать презентацию
Смотреть советы по подготовке презентации