- Професія кравець, закрійник

Презентация "Професія кравець, закрійник" – проект, доклад

Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
Слайд 5
Слайд 6
Слайд 7
Слайд 8
Слайд 9
Слайд 10
Слайд 11
Слайд 12

Презентацию на тему "Професія кравець, закрійник" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Разные. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 12 слайд(ов).

Слайды презентации

Моя професія : Кравець; закрійник. Підготувала Учениця групи Ш-71 Дякова Аліна
Слайд 1

Моя професія : Кравець; закрійник

Підготувала Учениця групи Ш-71 Дякова Аліна

1.Загальна характеристика професії 2. Заробіток. 3. Перспективи зайнятості. 4. Моя група . 5. Наші виробничі дні. 6. Мої вироби на етапі закінчення . 7. Наша теорія. Зміст
Слайд 2

1.Загальна характеристика професії 2. Заробіток. 3. Перспективи зайнятості. 4. Моя група . 5. Наші виробничі дні. 6. Мої вироби на етапі закінчення . 7. Наша теорія.

Зміст

Виготовлення одягу – одне із стародавніх ремесел. В прадавні часи виник одяг - один з атрибутів життя людини. Матеріали і спосіб виробництва зумовлювали форми одягу, який був примітивним і нескладний за конструкцією. На протязі часу виготовлення одягу залишалось кустарним виробництвом, де всю роботу
Слайд 3

Виготовлення одягу – одне із стародавніх ремесел. В прадавні часи виник одяг - один з атрибутів життя людини. Матеріали і спосіб виробництва зумовлювали форми одягу, який був примітивним і нескладний за конструкцією. На протязі часу виготовлення одягу залишалось кустарним виробництвом, де всю роботу виконував один майстер-кравець. В ХІХ - на початку ХХ сторіччя заможні верстви населення вже замовляли виготовлення одягу в модних майстернях. Згодом, коли виникла потреба у масовому виготовленні одягу для всіх верств населення, в майстернях відбувся перерозподіл праці, з’явилися спеціалізовані професії-кравець, швачка, закрійник, художник-модельєр.

Загальна характеристика професії

Кравці , закрійники — це фахівці, які можуть виконати технологічну обробку будь-якого, навіть найскладнішого, вузла одягу і зібрати всі його деталі в готовий виріб. Потрібно мати схильність до творчої діяльності, інтерес до нового, здібність до нестандартного мислення, розвинений окомір, художній см
Слайд 4

Кравці , закрійники — це фахівці, які можуть виконати технологічну обробку будь-якого, навіть найскладнішого, вузла одягу і зібрати всі його деталі в готовий виріб. Потрібно мати схильність до творчої діяльності, інтерес до нового, здібність до нестандартного мислення, розвинений окомір, художній смак і сприйняття кольору. Багато у чому успіх праці кравця залежить від уміння спілкуватися з клієнтами, помічати особливості їх стану, поведінки і характеру.

Кравець; закрійник

Заробіток. Заробіток закрійника залежить від кваліфікації, складності та обсягів виконуваних робіт. Розмір реальної заробітної плати відрізняється також залежно від конкретного місця роботи: державний чи приватний сектор (ательє, салон моди ін.). Заробітна плата в комерційних структурах обумовлюєтьс
Слайд 5

Заробіток. Заробіток закрійника залежить від кваліфікації, складності та обсягів виконуваних робіт. Розмір реальної заробітної плати відрізняється також залежно від конкретного місця роботи: державний чи приватний сектор (ательє, салон моди ін.). Заробітна плата в комерційних структурах обумовлюється в договорі, що укладається при прийомі на роботу. У висококваліфікованих закрійників заробітна плата значно вища, ніж у малокваліфікованих. Це також стимулює закрійників до підвищення своєї кваліфікації.

Перспективи зайнятості. Закрійники працюють на підприємствах швейної промисловості, в ател'є, салонах, у невеликих приватних фірмах, як приватні підприємці, як викладачі спеціальності в освітніх установах. Досвідчені закрійники можуть займатися індивідуальною трудовою діяльністю, очолювати приватне
Слайд 6

Перспективи зайнятості. Закрійники працюють на підприємствах швейної промисловості, в ател'є, салонах, у невеликих приватних фірмах, як приватні підприємці, як викладачі спеціальності в освітніх установах. Досвідчені закрійники можуть займатися індивідуальною трудовою діяльністю, очолювати приватне мале підприємство. Є потреба на ринку праці в досвідчених фахівцях за цією професією.

Моя група Кравців, закрійників Ш-71
Слайд 7

Моя група Кравців, закрійників Ш-71

Наші виробничі дні
Слайд 8

Наші виробничі дні

Мої вироби на етапі закінчення. 1 . Нічна сорочка 2. Кишеня з відрізним бочком
Слайд 10

Мої вироби на етапі закінчення

1 . Нічна сорочка 2. Кишеня з відрізним бочком

Наша теорія перед виготовлення виробу на виробничому навчанні. Обробка кишень схема та опис строчок ( Технологія виготовлення швейних виробів) Конструювання спідниці « Малий дзвін» ( Конструювання )
Слайд 11

Наша теорія перед виготовлення виробу на виробничому навчанні

Обробка кишень схема та опис строчок ( Технологія виготовлення швейних виробів) Конструювання спідниці « Малий дзвін» ( Конструювання )

Дякую за увагу !
Слайд 12

Дякую за увагу !

Советы как сделать хороший доклад презентации или проекта

  1. Постарайтесь вовлечь аудиторию в рассказ, настройте взаимодействие с аудиторией с помощью наводящих вопросов, игровой части, не бойтесь пошутить и искренне улыбнуться (где это уместно).
  2. Старайтесь объяснять слайд своими словами, добавлять дополнительные интересные факты, не нужно просто читать информацию со слайдов, ее аудитория может прочитать и сама.
  3. Не нужно перегружать слайды Вашего проекта текстовыми блоками, больше иллюстраций и минимум текста позволят лучше донести информацию и привлечь внимание. На слайде должна быть только ключевая информация, остальное лучше рассказать слушателям устно.
  4. Текст должен быть хорошо читаемым, иначе аудитория не сможет увидеть подаваемую информацию, будет сильно отвлекаться от рассказа, пытаясь хоть что-то разобрать, или вовсе утратит весь интерес. Для этого нужно правильно подобрать шрифт, учитывая, где и как будет происходить трансляция презентации, а также правильно подобрать сочетание фона и текста.
  5. Важно провести репетицию Вашего доклада, продумать, как Вы поздороваетесь с аудиторией, что скажете первым, как закончите презентацию. Все приходит с опытом.
  6. Правильно подберите наряд, т.к. одежда докладчика также играет большую роль в восприятии его выступления.
  7. Старайтесь говорить уверенно, плавно и связно.
  8. Старайтесь получить удовольствие от выступления, тогда Вы сможете быть более непринужденным и будете меньше волноваться.

Информация о презентации

Ваша оценка: Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:19 февраля 2017
Категория:Разные
Содержит:12 слайд(ов)
Поделись с друзьями:
Скачать презентацию
Смотреть советы по подготовке презентации