- Загальні положення про договір

Презентация "Загальні положення про договір" (9 класс) по праву – проект, доклад

Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
Слайд 5
Слайд 6
Слайд 7
Слайд 8
Слайд 9
Слайд 10
Слайд 11
Слайд 12
Слайд 13

Презентацию на тему "Загальні положення про договір" (9 класс) можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Право. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 13 слайд(ов).

Слайды презентации

Презентація на тему: “Загальні положення про договір”. Студентки 5 курсу МОА-101 Кравченко Т.С.
Слайд 1

Презентація на тему: “Загальні положення про договір”

Студентки 5 курсу МОА-101 Кравченко Т.С.

Договір - це домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків. Відповідно до Цивільного Кодексу України
Слайд 2

Договір - це домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків.

Відповідно до Цивільного Кодексу України

Залежно від розподілу прав та обов'язків між сторонами договори бувають: односторонні; двосторонні; багатосторонні
Слайд 3

Залежно від розподілу прав та обов'язків між сторонами договори бувають:

односторонні; двосторонні; багатосторонні

За характером правовідносин, що виникають на підставі договорів, вони поділяються, як і всі інші правочини, на: відплатні; безвідплатні
Слайд 4

За характером правовідносин, що виникають на підставі договорів, вони поділяються, як і всі інші правочини, на:

відплатні; безвідплатні

Залежно від моменту, з якого договори вважаються укладеними, тобто в їх сторін виникають права та обов'язки, вони є: консенсуальними; реальними; договори про передачу майна у власність; договори про передачу майна в тимчасове користування, зокрема договори найму; договори про виконання робіт, якими
Слайд 5

Залежно від моменту, з якого договори вважаються укладеними, тобто в їх сторін виникають права та обов'язки, вони є:

консенсуальними; реальними; договори про передачу майна у власність; договори про передачу майна в тимчасове користування, зокрема договори найму; договори про виконання робіт, якими є договори підряду; договори про надання послуг; договори фінансової спрямованості ; договори щодо розпорядження майновими правами інтелектуальної власності ; договори про спільну діяльність .

Зміст договору становлять умови (пункти), визначені на розсуд сторін і погоджені ними, та умови, які є обов'язковими відповідно до закону. Усі умови, що складають зміст договору поділяють на істотні, звичайні і випадкові.
Слайд 6

Зміст договору становлять умови (пункти), визначені на розсуд сторін і погоджені ними, та умови, які є обов'язковими відповідно до закону. Усі умови, що складають зміст договору поділяють на істотні, звичайні і випадкові.

Для укладення будь-якого договору обов 'язковим є те, щоб сторони домовилися із приводу його істотних умов, якими є умови: 1) про предмет договору; 2) визначені законом як істотні або необхідні для договорів цього виду; 3) щодо яких за заявою хоча б однієї зі сторін має бути досягнуто згоди.
Слайд 7

Для укладення будь-якого договору обов 'язковим є те, щоб сторони домовилися із приводу його істотних умов, якими є умови:

1) про предмет договору; 2) визначені законом як істотні або необхідні для договорів цього виду; 3) щодо яких за заявою хоча б однієї зі сторін має бути досягнуто згоди.

Договір може бути укладений у будь-якій формі (усній або письмовій), якщо вимоги щодо форми договору не встановлені законом.
Слайд 8

Договір може бути укладений у будь-якій формі (усній або письмовій), якщо вимоги щодо форми договору не встановлені законом.

Міжнародні договори. Найстарішим міжнародним документом, до якого приєдналася Україна, є Паризька конвенція про охорону промислової власності від 20 березня 1883 року (ратифікована СРСР 1 липня 1965 року, опублікована у Зібранні чинних міжнародних договорів України, 1990 р. Найбільше міжнародних дог
Слайд 9

Міжнародні договори

Найстарішим міжнародним документом, до якого приєдналася Україна, є Паризька конвенція про охорону промислової власності від 20 березня 1883 року (ратифікована СРСР 1 липня 1965 року, опублікована у Зібранні чинних міжнародних договорів України, 1990 р. Найбільше міжнародних договорів Україною укладено з Співдружністю Незалежних Держав (2736), а серед держав — з Російською Федерацією (1038). Всього Україна має міжнародно-договірні відносини з 88 міжнародними організаціями та 186 країнами світу.

Розподіл за роками прийняття міжнародних договорів
Слайд 10

Розподіл за роками прийняття міжнародних договорів

Статистика укладання шлюбних договорів. 2004р. - 476 2005р. – 687 2006р. – 917 2007р. – 1263 2008р. – 1029 2009р. – 942 2010р. – 1037 2011р. - 1341 2012р. - 1357
Слайд 11

Статистика укладання шлюбних договорів

2004р. - 476 2005р. – 687 2006р. – 917 2007р. – 1263 2008р. – 1029 2009р. – 942 2010р. – 1037 2011р. - 1341 2012р. - 1357

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!! 
Слайд 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!! 

Список похожих презентаций

Загальні положення про договір

Загальні положення про договір

Найбільш розповсюдженими правочинами у цивільному праві е договори. Договір — це домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, ...
Загальні положення про оренду

Загальні положення про оренду

Історичні аспекти оренди. Засади ЦК УСРР 1922 р. були перенесені і у Цивільний кодекс 1963 р. Йому теж не відоме поняття "оренда", "орендар", "орендодавець". ...
Загальні положення про госуслугі

Загальні положення про госуслугі

Договір про надання послуг — це договір, за яким одна сторона (виконавець) зобов'язується за завданням другої сторони (замовника) надати послугу, ...
Распределение рисков между сторонами договора подряда. Условие о сроке

Распределение рисков между сторонами договора подряда. Условие о сроке

По договору подряда одна сторона (подрядчик) обязуется выполнить по заданию другой стороны (заказчика) определенную работу и сдать ее результат заказчику, ...
Общие положения договора аренды

Общие положения договора аренды

В своей работе я рассматриваю следующие моменты : 1. Исследование общей характеристики договора аренды. 2. Изучение содержания обязательства по договору ...

Советы как сделать хороший доклад презентации или проекта

  1. Постарайтесь вовлечь аудиторию в рассказ, настройте взаимодействие с аудиторией с помощью наводящих вопросов, игровой части, не бойтесь пошутить и искренне улыбнуться (где это уместно).
  2. Старайтесь объяснять слайд своими словами, добавлять дополнительные интересные факты, не нужно просто читать информацию со слайдов, ее аудитория может прочитать и сама.
  3. Не нужно перегружать слайды Вашего проекта текстовыми блоками, больше иллюстраций и минимум текста позволят лучше донести информацию и привлечь внимание. На слайде должна быть только ключевая информация, остальное лучше рассказать слушателям устно.
  4. Текст должен быть хорошо читаемым, иначе аудитория не сможет увидеть подаваемую информацию, будет сильно отвлекаться от рассказа, пытаясь хоть что-то разобрать, или вовсе утратит весь интерес. Для этого нужно правильно подобрать шрифт, учитывая, где и как будет происходить трансляция презентации, а также правильно подобрать сочетание фона и текста.
  5. Важно провести репетицию Вашего доклада, продумать, как Вы поздороваетесь с аудиторией, что скажете первым, как закончите презентацию. Все приходит с опытом.
  6. Правильно подберите наряд, т.к. одежда докладчика также играет большую роль в восприятии его выступления.
  7. Старайтесь говорить уверенно, плавно и связно.
  8. Старайтесь получить удовольствие от выступления, тогда Вы сможете быть более непринужденным и будете меньше волноваться.

Информация о презентации

Ваша оценка: Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:23 августа 2018
Категория:Право
Содержит:13 слайд(ов)
Поделись с друзьями:
Скачать презентацию
Смотреть советы по подготовке презентации