- Воздухоочиститель трактора

Презентация "Воздухоочиститель трактора" по педагогике – проект, доклад

Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
Слайд 5
Слайд 6
Слайд 7
Слайд 8
Слайд 9
Слайд 10
Слайд 11
Слайд 12
Слайд 13
Слайд 14

Презентацию на тему "Воздухоочиститель трактора" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Педагогика. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 14 слайд(ов).

Слайды презентации

Тема уроку. Призначення, будова та принцип дії повітроочисника
Слайд 3

Тема уроку

Призначення, будова та принцип дії повітроочисника

План уроку. Призначення, будова та принцип дії передочисника типу моноциклон. Призначення, будова та принцип дії комбінованого повітроочисника. Технічне обслуговування повітроочісника.
Слайд 4

План уроку

Призначення, будова та принцип дії передочисника типу моноциклон. Призначення, будова та принцип дії комбінованого повітроочисника. Технічне обслуговування повітроочісника.

Технічний диктант. Повітря, що засмоктується в 1_______,проходить через2____повітрозбірника і за допомогою напрямної крильчатки завихрюється.Під дією 3_________ сил великі частинки пилу автоматично викидаються з повітроочисника через 4______.Пройшовши перед очисник,через повітропровід повітря опуска
Слайд 9

Технічний диктант

Повітря, що засмоктується в 1_______,проходить через2____повітрозбірника і за допомогою напрямної крильчатки завихрюється.Під дією 3_________ сил великі частинки пилу автоматично викидаються з повітроочисника через 4______.Пройшовши перед очисник,через повітропровід повітря опускається вниз до 5________ 6_____ .Потік повітря після контакту з маслом очищається від пилу і 7_________. Напрям руху повітря завдяки 8_____ різко змінюється,разом з краплинками масла воно проходить через фільтруючі елементи.Масло зволожує9_______ і сприяє кращому очищенню повітря від 10_______ 11____. Очищене повітря, проходить 12________ до циліндрів двигуна.

Повітря, що засмоктується в 1циліндри,проходить через2сітку повітрозбірника і за допомогою напрямної крильчатки завихрюється. Під дією 3відцентрових сил великі частинки пилу автоматично викидаються з повітроочисника через 4отвори. Пройшовши перед очисник,через повітропровід повітря опускається вниз
Слайд 10

Повітря, що засмоктується в 1циліндри,проходить через2сітку повітрозбірника і за допомогою напрямної крильчатки завихрюється. Під дією 3відцентрових сил великі частинки пилу автоматично викидаються з повітроочисника через 4отвори. Пройшовши перед очисник,через повітропровід повітря опускається вниз до 5масляної 6ванни. Потік повітря після контакту з маслом очищається від пилу і 7зволожується. Напрям руху повітря завдяки 8чаші різко змінюється, разом з краплинками масла воно проходить через фільтруючі елементи.Масло зволожує 9фільтри і сприяє кращому очищенню повітря від 10дрібного 11пилу. Очищене повітря, проходить 12патрубком до циліндрів двигуна.

Алгоритм. Зняти передочисник типу моноциклон (очистити його внутрішню порожнину) Відпустити хомути патрубка та відкрутити гвинт Зняти повітроочисник Відпустити гайки баранчики та зняти піддон повітроочисника Очистити порожнину піддона та заправити чистим маслом Зняти фільтруючі елементи повітроочисн
Слайд 11

Алгоритм

Зняти передочисник типу моноциклон (очистити його внутрішню порожнину) Відпустити хомути патрубка та відкрутити гвинт Зняти повітроочисник Відпустити гайки баранчики та зняти піддон повітроочисника Очистити порожнину піддона та заправити чистим маслом Зняти фільтруючі елементи повітроочисника Промити фільтруючі елементи дизельним паливом та продути стиснутим повітрям Запам'ятайте розташування кожного з трьох фільтруючих елементів та зберіть їх в правильній послідовності Зібрати повітроочисник Перевірити повітроочисник на герметичність При перекриванні труби повітроочисника двигун працюючий при 1000 об/хв повинен заглохнути

Дебрифінг. Що ви сьогодні вивчали на уроці? Що ви знали раніше з нашої теми і що дізналися вперше на уроці? Що найбільше зацікавило вас в темі, яку опрацювали сьогодні? Чи зможете ви самостійно провести технічне обслуговування повітроочисника?
Слайд 12

Дебрифінг

Що ви сьогодні вивчали на уроці? Що ви знали раніше з нашої теми і що дізналися вперше на уроці? Що найбільше зацікавило вас в темі, яку опрацювали сьогодні? Чи зможете ви самостійно провести технічне обслуговування повітроочисника?

Ребус ,, ,,, ,,, ,, ,,
Слайд 13

Ребус ,, ,,, ,,, ,, ,,

Домашнє завдання. Завдання №1. Повідомлення до теми уроку по інших видах повітроочисників. Критерії оцінювання: 3б. Завдання №2. Скласти тести до теми уроку. За кожний правильно складений тест – 2б.
Слайд 14

Домашнє завдання

Завдання №1. Повідомлення до теми уроку по інших видах повітроочисників. Критерії оцінювання: 3б. Завдання №2. Скласти тести до теми уроку. За кожний правильно складений тест – 2б.

Список похожих презентаций

Гидравлическая система трактора

Гидравлическая система трактора

Гідравлічна система трактора. План уроку. 1. Призначення та схема роздільно - агрегатної гідросистеми. 2.Будова і робота основних агрегатів гідросистеми. ...

Советы как сделать хороший доклад презентации или проекта

  1. Постарайтесь вовлечь аудиторию в рассказ, настройте взаимодействие с аудиторией с помощью наводящих вопросов, игровой части, не бойтесь пошутить и искренне улыбнуться (где это уместно).
  2. Старайтесь объяснять слайд своими словами, добавлять дополнительные интересные факты, не нужно просто читать информацию со слайдов, ее аудитория может прочитать и сама.
  3. Не нужно перегружать слайды Вашего проекта текстовыми блоками, больше иллюстраций и минимум текста позволят лучше донести информацию и привлечь внимание. На слайде должна быть только ключевая информация, остальное лучше рассказать слушателям устно.
  4. Текст должен быть хорошо читаемым, иначе аудитория не сможет увидеть подаваемую информацию, будет сильно отвлекаться от рассказа, пытаясь хоть что-то разобрать, или вовсе утратит весь интерес. Для этого нужно правильно подобрать шрифт, учитывая, где и как будет происходить трансляция презентации, а также правильно подобрать сочетание фона и текста.
  5. Важно провести репетицию Вашего доклада, продумать, как Вы поздороваетесь с аудиторией, что скажете первым, как закончите презентацию. Все приходит с опытом.
  6. Правильно подберите наряд, т.к. одежда докладчика также играет большую роль в восприятии его выступления.
  7. Старайтесь говорить уверенно, плавно и связно.
  8. Старайтесь получить удовольствие от выступления, тогда Вы сможете быть более непринужденным и будете меньше волноваться.

Информация о презентации

Ваша оценка: Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:6 марта 2019
Категория:Педагогика
Содержит:14 слайд(ов)
Поделись с друзьями:
Скачать презентацию
Смотреть советы по подготовке презентации