Презентация "Франція" по географии – проект, доклад

Слайд 1
Слайд 2
Слайд 3
Слайд 4
Слайд 5
Слайд 6
Слайд 7
Слайд 8
Слайд 9
Слайд 10

Презентацию на тему "Франція" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: География. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 10 слайд(ов).

Слайды презентации

Підготувала учениця 10 – Б класу Ємченко Юлія. Презентація на тему:"Франція".
Слайд 1

Підготувала учениця 10 – Б класу Ємченко Юлія

Презентація на тему:"Франція".

- третя за величиною країна Європи. Багаті культурні традиції Франції і бурхлива історія завжди привертали увагу всього світу. Франція
Слайд 2

- третя за величиною країна Європи. Багаті культурні традиції Франції і бурхлива історія завжди привертали увагу всього світу.

Франція

Типовий французький пейзаж – це рівнини й низькі пагорби. Кордони Франції проходять по високих гірських хребтах: Вогезах на північному сході, Піренеях на південному заході, та Альпах на південному сході, головна вершина яких – гора Монблан – досягає 4807 м. У серці країни розкинувся центральний маси
Слайд 3

Типовий французький пейзаж – це рівнини й низькі пагорби. Кордони Франції проходять по високих гірських хребтах: Вогезах на північному сході, Піренеях на південному заході, та Альпах на південному сході, головна вершина яких – гора Монблан – досягає 4807 м. У серці країни розкинувся центральний масив. Столиця Франції Париж розташована на рівнині в долині річки Сени. Найбільші річки – Луара, Рона и Жиронда.

Пейзаж Франції

Франція – провідний у Європі виробник сільськогосподарської продукції. Її природні умови сприяють землеробству. Клімат на півночі країни холодний і вологий, рівень опадів – близько 35 мм на місяці. На півдні сухіше й спекотніше, температура влітку піднімається вище 25° С. Французькі фермери вирощуют
Слайд 4

Франція – провідний у Європі виробник сільськогосподарської продукції. Її природні умови сприяють землеробству. Клімат на півночі країни холодний і вологий, рівень опадів – близько 35 мм на місяці. На півдні сухіше й спекотніше, температура влітку піднімається вище 25° С. Французькі фермери вирощують пшеницю, ячмінь, овес, кукурудзу, цукровий буряк, фрукти й овочі, а також розводять велику та дрібну рогату худобу. Франція славиться своїми винами і сирами. Французькою кухнею захоплюються у всьому світі.

Країна землеробів

Париж – не тільки адміністративний центр держави, а й столиця мистецтва та моди. У цьому найбільшому місті Франції зосереджена шоста частина населення усієї країни. Парижу вже 2 тисячі років, тому в його архітектурі поєднуються риси старого і нового. Туристи з усього світу вважають своїм обов’язком
Слайд 5

Париж – не тільки адміністративний центр держави, а й столиця мистецтва та моди. У цьому найбільшому місті Франції зосереджена шоста частина населення усієї країни. Парижу вже 2 тисячі років, тому в його архітектурі поєднуються риси старого і нового. Туристи з усього світу вважають своїм обов’язком відвідати Лувр, столицю Наполеона. собор Паризької богоматері, Ейфелеву вежу та інші пам’ятки.

Париж

Хоч Франція – край зелених лісів і полів, три четверті населення країни проживає в містах. Французи дуже комунікабельні, люблять зустрічатися у вуличних кафе та ресторанах, розважаються грою в кулі. З усіх видів спорту найпопулярніші велогонки, футбол, регбі і теніс. У національне свято Франції 14 л
Слайд 6

Хоч Франція – край зелених лісів і полів, три четверті населення країни проживає в містах. Французи дуже комунікабельні, люблять зустрічатися у вуличних кафе та ресторанах, розважаються грою в кулі. З усіх видів спорту найпопулярніші велогонки, футбол, регбі і теніс. У національне свято Франції 14 липня – День взяття Бастилії, що ознаменував початок французької революції 1789р., - вулицями проходять мальовничі колони.

Звичаї і традиції

Найбільшими після Парижа містами є Марсель (головний порт країни), Ліон, Тулуза і Ніцца. Франція – високорозвинута індустріальна держава. На її підприємствах виробляють безліч товарів, зокрема автомобілі, літаки, хімікати, машини та текстильні вироби. Важливу роль відіграє рибна і гірновиробнича про
Слайд 7

Найбільшими після Парижа містами є Марсель (головний порт країни), Ліон, Тулуза і Ніцца. Франція – високорозвинута індустріальна держава. На її підприємствах виробляють безліч товарів, зокрема автомобілі, літаки, хімікати, машини та текстильні вироби. Важливу роль відіграє рибна і гірновиробнича промисловість. Франція – визнаний у всьому світі виробник розкоші, зокрема парфумів та модного одягу. Тут найшвидші у Європі поїзди і чудові автошляхи.

Промисловий гігант

У давні часи Франція була частиною території, населеної кельтськими племенами, під назвою Галлія. Після завоювання Юлієм Цезарем, вона протягом 500 років входила до Римської імперії аж до падіння східної частини Священної Римської імперії наприкінці IV ст. Потім цей край завоювало і приєднало до сво
Слайд 8

У давні часи Франція була частиною території, населеної кельтськими племенами, під назвою Галлія. Після завоювання Юлієм Цезарем, вона протягом 500 років входила до Римської імперії аж до падіння східної частини Священної Римської імперії наприкінці IV ст. Потім цей край завоювало і приєднало до своєї імперії германське плем’я франків. Назва країни походить від латинської назви і означає “країна франків”.

Біля витоків нації

Франція володіла заморськими колоніями, ось чому французька мова та культурні традиції утвердились від Квекбеку до Північної Африки. У світі лишилось чимало залежних від Франції територій. Острів Корсика, розташований за 17- км від південно-східного узбережжя країни, офіційно вважається французьким
Слайд 9

Франція володіла заморськими колоніями, ось чому французька мова та культурні традиції утвердились від Квекбеку до Північної Африки. У світі лишилось чимало залежних від Франції територій. Острів Корсика, розташований за 17- км від південно-східного узбережжя країни, офіційно вважається французьким володінням .

Володіння по всьому світу

Джерела інформації: http://dreamfrance.ru/
Слайд 10

Джерела інформації:

http://dreamfrance.ru/

Советы как сделать хороший доклад презентации или проекта

  1. Постарайтесь вовлечь аудиторию в рассказ, настройте взаимодействие с аудиторией с помощью наводящих вопросов, игровой части, не бойтесь пошутить и искренне улыбнуться (где это уместно).
  2. Старайтесь объяснять слайд своими словами, добавлять дополнительные интересные факты, не нужно просто читать информацию со слайдов, ее аудитория может прочитать и сама.
  3. Не нужно перегружать слайды Вашего проекта текстовыми блоками, больше иллюстраций и минимум текста позволят лучше донести информацию и привлечь внимание. На слайде должна быть только ключевая информация, остальное лучше рассказать слушателям устно.
  4. Текст должен быть хорошо читаемым, иначе аудитория не сможет увидеть подаваемую информацию, будет сильно отвлекаться от рассказа, пытаясь хоть что-то разобрать, или вовсе утратит весь интерес. Для этого нужно правильно подобрать шрифт, учитывая, где и как будет происходить трансляция презентации, а также правильно подобрать сочетание фона и текста.
  5. Важно провести репетицию Вашего доклада, продумать, как Вы поздороваетесь с аудиторией, что скажете первым, как закончите презентацию. Все приходит с опытом.
  6. Правильно подберите наряд, т.к. одежда докладчика также играет большую роль в восприятии его выступления.
  7. Старайтесь говорить уверенно, плавно и связно.
  8. Старайтесь получить удовольствие от выступления, тогда Вы сможете быть более непринужденным и будете меньше волноваться.

Информация о презентации

Ваша оценка: Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
Дата добавления:14 сентября 2014
Категория:География
Автор презентации:Ємченко Юлія, ученица
Содержит:10 слайд(ов)
Поделись с друзьями:
Скачать презентацию
Смотреть советы по подготовке презентации